Sisteme de detectie si semnalizare incendiu

MOTTO : Focul este foarte scump !

Sistemele de detectie si semnalizare incendiu pe care le oferim si echipamentele performante din portofoliul nostru pot preveni situatii din cele mai neplacute.

Pericolul incendiului este omniprezent, pagubele materiale generate fiind directe si pe termen lung. Cel mai important aspect ramane insa cel legat de protejarea vietii.

Daca din punct de vedere material riscul unui incendiu pare usor de asumat, consecintele pierderii de vieti omenesti  obliga la o abordare mai serioasa a acestui risc.

Tocmai de aceea se impun masuri de prevenire prin montarea unui sistem de detectie si semnalizare a inceputului de incendiu, sigur si eficient.

Pornind de la centralele de semnalizare si detectie incendiu conventionale si pana la cele adresabile, de la sistemele simple la cele mai complexe, va oferim solutii de protejare a bunurilor si vietilor omenesti.

Echipamentele de detectie si avertizare incendiu pe care vi le propunem detecteaza rapid orice inceput de incendiu prevenind cu promptitudine asupra riscului pierderii de vieti omenesti si producerii de pagube materiale.

Cu o experienta bogata in domeniu, USS va poate asigura configuratii flexibile, adaptate fiecarui spatiu ce urmeaza a fi protejat prin utilizarea tehnologiilor avansate in domeniu pentru sisteme de detectie si semnalizare incendiu.