Sisteme de securitate

Universal Security Systems (USS) s-a specializat in oferirea de sisteme de securitate performante, solutii fiabile, de inalta calitate, adaptandu-ne permanent cerintelor specifice fiecarui proiect abordat. Universal Security Systems (USS) a fost infiintata in anul 2000, si este specializata in proiectarea, instalarea si mentenanta sistemelor complexe de securitate. UNIVERSAL SECURITY SYSTEMS vrea sa devina partenerul dumneavoastra in domeniul sistemelor de securitate!

Sisteme de supraveghere video

Sistemul de supraveghere video vine in completarea sistemului de detectie si avertizare efractie, sistemul de supraveghere video asigurand, printre altele, realizarea obiectivelor de supraveghere video in timp real a persoanelor suspecte sau a obiectivelor protejate si inregistrarea evenimentelor si arhivarea acestora in vederea verificarii si folosirii lor ca eventuale probe.

Sisteme de alarma efractie

Sistemul de detectie si avertizare efractie este cea mai eficienta metoda de protejare a cladirilor evacuate pe timp de noapte. Oferim de la elementele de detectie (detectori infrarosu, microunde, vibratii, geam spart etc.), continuand cu echipamentele de alarmare locata (sirene, flash-uri etc.) si pana la unitatile centrale de control si programare, sistemele de alarma, detectie si avertizare efractie.

Sisteme de detectie si semnalizare incendiu

Sistemele de detectie si semnalizare incendiu pe care le oferim si echipamentele performante din portofoliul nostru pot preveni situatii din cele mai neplacute. Pericolul incendiului este omniprezent, pagubele materiale generate fiind directe si pe termen lung. Cel mai important aspect ramane insa cel legat de protejarea vietii. Echipamentele de detectie si avertizare incendiu pe care vi le propunem detecteaza rapid orice inceput de incendiu prevenind cu promptitudine asupra riscului pierderii de vieti omenesti si producerii de pagube materiale.

Sisteme de control acces

Ca o necesitate stricta a ultimilor ani, sistemele de control acces permit monitorizarea si restrictionarea accesului in anumite zone. Integrarea sistemului de control acces cu un sistem de detectie si avertizare efractie maresc gradul de siguranta al unei arii protejate si determina eliminarea erorilor accidentale sau voite ale celor care administreaza  activitatea personalului.

Interfonie si videointerfonie

In concordanta cu standardele noi de viata si cu o evaluare realista a riscului pe care il presupune proprietatea, in mod ireversibil, s-a optat pentru accesul in imobile controlat printr-un sistem de interfonie sau videointerfonie. Prin varietatea modelelor si notei moderne pe care o aduc, sistemele de interfonie se fac integrabile oricarui spatiu, marindu-i confortul si contribuind prin utilitatea lor la siguranta beneficiarului.

Sisteme de sonorizare

Utilitatea sistemelor de sonorizare este evidenta. Ginditi-va ca intrati intr-un supermarket sau intr-o sala de asteptare si se aude doar zgomotul de fond: fara muzica, fara anunturi informative sau promotionale… Una din functiile importante ale sistemului de sonorizare este aceea ca va puteti adresa, simultan, unui grup numeros de oameni, cu un efort minim.

Sisteme de automatizare porti si usi de garaj

Sistemele de automatizare si acces automatizat pentru porti si usi de garaj maresc confortul si economisesc timpul dumneavoastra pretios. Sistemele de automatizare si acces automatizat pentru porti si usi de garaj vin in sporirea confortului si economisirii timpului de acces in proprietate.

Sisteme cablare structurata transmisii voce - date

Principalul argument al utilitatii sistemului de cablare structurata il reprezinta acoperirea retelei telefonice si retelei de date printr-un singur traseu. USS va ofera aceste echipamente de cablare structurata care au ca prim rol asigurarea unei functionari extrem de flexibile.